Se min GoDaddy WordPress-webbplatssida i WordPress

Om du behöver gå tillbaka till GoDaddy WordPress-webbplatssidan för din Hanterade WordPress-webbplats klickar du på GoDaddy högst upp på WordPress-adminpanelen och väljer Kontoinställningar.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.