Se din PHP-version

Du kan se PHP-versionen direkt via Plesk-panelen.

1. På startsidan i Plesk klickar du på Visa mer under domänen som du vill se.
    1. Inte i Plesk? Logga in på ditt GoDaddy-konto.
    2. Klicka på Hantera bredvid det Plesk-värdkonto du vill använda.
    3. Utför steg 1 ovan.
  2. Under PHP-inställningar ser du det nuvarande PHP-versionsnumret.
    Se din PHP-version

Med Plesk-värdtjänster kan du ha flera versioner av PHP för varje domän. Om du vill se PHP-versionen för flera domäner måste du upprepa de här stegen för varje domän.