Sälj min domän med GoDaddys lista till salu

Lista dina domäner till salu med hjälp av GoDaddys domänlistningstjänst List for Sale (LFS) . Din domän kommer att visas till salu på över 100 toppregistratorer och återförsäljarwebbplatser tillsammans.

OBS! Om domänskyddet är aktivt måste du nedgradera ditt skyddsplan när försäljningen har genomförts.

OBS! Domäner som ingår i ett paket kan inte listas för försäljning.

1. Logga in på din GoDaddy- domänportfölj . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Markera kryssrutorna för de domäner du vill lista. Eller markera bockikonen och Välj alla .
    skärmdump av flera domäner valda
  3. Välj Lista till salu på åtgärdsmenyn. Beroende på skärmstorlek kan du behöva välja menyn Mer och bläddra nedåt för att se Lås .
  4. Välj Kom igång .
  5. Ange ditt eget noteringspris eller välj Använd uppsk. Värde för att använda vårt uppskattade värde.
  6. (Valfritt) Markera kryssrutan för att ersätta din aktuella webbplats med en målsida "Till salu".
  7. Välj Nästa för att publicera ditt objekt. Om din domän har domänskydd måste du verifiera din identitet. Om tvåstegsverifiering (2SV) har aktiverats i minst 24 timmar, anger du koden vi skickade via SMS eller anger koden från din autentiseringsapp. Annars anger du engångslösenordet vi skickade till din registrerares e-postadress.
  8. Slutför listningen av dina domäner med ditt Afternic-konto :
    • Jag har inget Afternic-konto: Välj Skapa konto & Publicera listning . Vi skapar ett Afternic-konto med hjälp av dina GoDaddy-kontouppgifter.
    • Jag har ett Afternic-konto: Välj Logga in , ange dina autentiseringsuppgifter för Afternic-kontot och välj sedan Logga in & Publicera listning .

Du får bekräftelsen Klart så att dina domäner har skickats till listning. Välj Hantera den här domänen för att visa dina listningar. Eller välj Stäng för att gå tillbaka till din domänlista.