Sälj min domän med Lista till salu

Lista dina domäner som är till salu med hjälp av vår lista för försäljning-domän (DNS) . Din domän kommer att visas till salu på över 100 toppregistratorer och återförsäljarwebbplatser tillsammans. Om din domän har aktiverat Ownership Protection måste du nedgradera ditt skyddspaket innan du listar domänen. Du kan inte lista din domän om den har registrerats eller överförts under de senaste 60 dagarna eller om ett överföringslås på 60 dagar har tillämpats efter en ändring av registreraren .

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Se till att du befinner dig i Enkel lista genom att välja ikonen bredvid domänens sökfält.
    alternativ för domänlistningstjänst från menyn
  3. Välj Lista till salu bredvid domänen du vill lista.

OBS! Behöver du lista flera domäner? Använd bulkvy för att välja dina domäner och välj sedan Lista till salu ovanför domänlistan och följ anvisningarna på skärmen.

4. Välj Kom igång .
  5. Ange ditt listpris och välj sedan Nästa . Du kan ange ditt eget pris eller använda vårt uppskattade pris.
  6. Markera kryssrutan för att ersätta din nuvarande webbplats med en målsida ”Till salu” och välj sedan Nästa .
  7. Välj Publicera listningar för att lista din domän. Vi skapar ett Afternic-konto åt dig med dina GoDaddy-kontouppgifter. Eller, om du redan har ett konto, välj Logga in och ange dina autentiseringsuppgifter för Afternic-kontot.
  8. Bekräfta att din domän har skickats till listning och välj sedan Listningshanterare för att visa dina listningar. Eller välj Stäng för att stänga fönstret.

Vi skickar ett e-postmeddelande med information om vad som händer härnäst.