Säkerhetskopiera min webbplats i Linux-värdtjänster

Du bör alltid ha en fullständig säkerhetskopia av din webbplats - det finns inget annat sätt att förbereda sig för det oväntade. Så här skapar du säkerhetskopian för webbplatser på ditt Linux-värdtjänstkonto manuellt.

OBS! Vi kan även göra detta åt dig automatiskt med Säkerhetskopiering av webbplats .

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Under webbhotell, bredvid Linux Hosting konto som du vill säkerhetskopiera, klicka på Hantera.
    klicka på hantera
  3. I kontots kontrollpanel klickar du på cPanel-admin.
  4. På cPanels startsida, i Filer , klickar du på Säkerhetskopieringsguiden .
  5. I cPanel Backup Wizard sidan klickar Back Up.
  6. Klicka på Fullständig säkerhetskopiering .
  7. Om du vill ha ett e-postmeddelande när säkerhetskopieringen är klar anger du din e-postadress under Generera en fullständig säkerhetskopia . Om du inte vill ha ett meddelande väljer du Skicka inte e-postmeddelande om säkerhetskopieringen är klar.
  8. Klicka på Generera säkerhetskopia . cPanel skapar säkerhetskopian i din hemkatalog (och meddelar dig när den är klar om du har fått en avisering).