Säkerhetskopiera min Generation 4-server

Vi skapar automatiskt en säkerhetskopia till dig. Om du vill kan du när som helst skapa en manuell säkerhetskopia. När du skapar en manuell säkerhetskopia skrivs den tidigare filen över.

OBS! Vi rekommenderar att du stänger av servern först för att få en korrekt säkerhetskopia.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på Hantera vid den server som du vill säkerhetskopiera.
  4. Klicka på ikonen med tre punkter (bredvid Starta WHM) och välj Stoppa server.
    klicka på ikonen med tre punkter
  5. Klicka på Hantera bredvid Säkerhetskopieringar av servern under Säkerhetskopior.
    klicka på hantera för att visa mina säkerhetskopieringsfiler
  6. Klicka på På begäran och sedan på Skapa.
  7. Ange ett Säkerhetskopieringsnamn för filen. Filnamnet måste vara mellan 5 till 16 tecken och får bara innehålla bokstäver, siffror, streck och understreck.
  8. Klicka på Säkerhetskopiera nu. Vi skapar en fil med en säkerhetskopia och när det är klart visas namnet på filen i avsnittet På begäran.