Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Säkerhetskopiera min Gen 4-server

Varje vecka skapar vi en säkerhetskopia för din Generation 4 VPS. Nya säkerhetskopior skriver över ögonblicksbilden från föregående vecka.

Om du vill kan du när som helst skapa en säkerhetskopia manuellt. När du skapar en säkerhetskopia manuellt skrivs den tidigare manuella säkerhetskopian över.

Du kan titta på ett kort videoklipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

OBS! Den här artikeln gäller endast Generation 4 VPS.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på Hantera bredvid den Generation 4 VPS som du vill säkerhetskopiera.
  4. Klicka på Serveralternativ och välj sedan Stoppa server .
    klicka på stoppa server

OBS! Om du stänger av servern innan du säkerhetskopierar skapas den mest korrekta säkerhetskopian.

5. I det övre vänstra hörnet på sidan, bredvid instrumentpanelen, klicka på säkerhetskopior.
    välj säkerhetskopior
  6. I avsnittet På begäran nedan Vill du skapa en ny säkerhetskopia? klicka på Skapa .
  7. Ange ett Säkerhetskopieringsnamn för filen. Filnamnet måste vara mellan 5 till 16 tecken och får bara innehålla bokstäver, siffror, streck och understreck.
  8. Klicka på Säkerhetskopiera nu. Vi skapar en fil med en säkerhetskopia och när det är klart visas namnet på filen i avsnittet På begäran.

Visa mig