Säkerhetskopiera din webbplats i cPanel

Den här videon och informationen nedan beskriver hur du skapar en säkerhetskopia av din webbplats med användning av värdtjänstplattformen, cPanel.

Du ska alltid ha säkerhetskopior av din webbplats — det är det enda sättet att förbereda sig på det oväntade. GoDaddy ger dig två alternativ för säkerhetskopior:

Metod Extra avgift Instruktioner
Automatiskt Ja Tillgänglig via Säkerhetskopieringar av webbplatsen
Manuell Nej Använd denna artikel

Manuella säkerhetskopior i cPanel

1. På cPanel-hemsidan i Filer, klicka på Säkerhetskopior.
  2. I Hämta en säkerhetskopia av hemkatalogen klickar du på Hemkatalog.

Om du har några databaser ska du även skapa en säkerhetskopia av dem genom att klicka på databasens namn i Skapa en säkerhetskopia av MySQL-databasen.