Reparera en Office-app på Windows-PC

Innan du börjar använda reparationsverktyget ska du se till att dina Office-appar är uppdaterade. Försök sedan tvångsstänga Office-appen och starta om den. Ibland löser detta appproblemet.

Om någon av dina Office-appar inte fungerar eller om du har problem med hela Microsoft 365-paketet; du kan försöka reparera det med reparationsverktyget

Microsoft Office Suite-användare reparerar Office Suite som helhet istället för en Office-app åt gången. Om du äger fristående Microsoft Office-appar, t.ex. Word eller Excel, måste du reparera dem en i taget.

Reparera Office från kontrollpanelen

Windows 10
  1. Högerklicka på Start-knappen (nedre vänstra hörnet) och välj Appar och funktioner på menyn.
  2. Välj den Microsoft Office-produkt eller app som du vill reparera och klicka på Ändra .
  3. I fönstret Hur vill du reparera dina Office-program väljer du Online reparation > Reparation . ( Snabb reparation är också ett alternativ, men det upptäcker och ersätter bara skadade filer.)
  4. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra reparationen.
Windows 8 eller 8.1
  1. Högerklicka på Start-knappen (nedre vänstra hörnet) och välj Kontrollpanelen på menyn.
  2. I Kategorivyn , under Program , välj Avinstallera ett program .
  3. Högerklicka på den Microsoft Office-produkt du vill reparera och välj Ändra i listrutan .
  4. I Hur vill du reparera dina Office-program väljer du Onlinereparation och klickar på Reparera . ( Snabb reparation är också ett alternativ, men det upptäcker och ersätter bara skadade filer.)
  5. Följ de återstående anvisningarna på skärmen för att slutföra reparationen.
Windows 7 eller Vista
  1. Klicka på Start- knappen och välj Kontrollpanelen .
  2. I Kategorivyn , under Program , välj Avinstallera ett program .
  3. Högerklicka på den Microsoft Office-produkt du vill reparera och välj Ändra i listrutan .
  4. I Hur vill du reparera dina Office-program väljer du Onlinereparation och klickar på väljer Reparera . ( Snabb reparation är också ett alternativ, men det upptäcker och ersätter bara skadade filer.)
  5. Följ de återstående anvisningarna på skärmen för att slutföra reparationen.
Reparationsverktyget fungerade inte - vad nu?

Om reparationsprocessen inte fungerar kan användare av Business Premium och Premium Security avinstallera och sedan installera om Office-apparna.

1. Avinstallera Office - vi föreslår att du använder Alternativ 2 - Avinstallera Office helt med avinstallationsstödverktyget .
  2. Installera sedan om dina Office-appar, se Ladda ner och installera Office-apparna.