Registrera .CN-domäner (verifiering av verkligt namn)

Om du vill registrera ett domännamn med ändelsen .cn måste du verifiera din kontaktinformation genom att utföra verifieringen av verkligt namn innan registreringen pågår. Detta visar att du faktiskt är domänens registrerare genom att ladda upp ditt ID till oss.

Försäkra dig om att du har rätt ID tillhands genom att visa vår lista över godkända ID:n.

OBS! För att registrera en .cn-domän måste du slutföra verifieringen av verkligt namn. Din registrering väntar tills verifieringen av verkligt namn har slutförts. När RNV har slutförts kommer din registrering att försökas i registret. Om din domän inte längre är tillgänglig kommer vi att återbetala din ansökningsavgift.

1. Från domänhanteraren klickar du på antingen Dokumentation som behövs eller Väntar på dokumentuppladdning .
    1. Logga in på din Mina Produkter-sida.
    2. Se till att du väljer fliken Mina Produkter om du inte kommer dit automatiskt.
    3. Klicka på Hantera vid det domännamn som du vill använda.
    4. Utför steg 1 ovan.
  2. Klicka på Ladda upp nytt dokument eller Använd befintligt dokument
  3. OBS! Du kan bara ladda upp filer i formaten .jpg och .png.

4. Fyll i fälten på skärmen och klicka sedan på Nästa på vardera fält.

Obs: Den information du anger måste exakt matcha ID du tillhandahåller eller din begäran kommer att avslås.

Den information som du anger blir också den juridiska registreraren för ditt domännamn.

Du får ett e-postmeddelande inom 5 dagar med status för verifieringen av verkligt namn.

Uppdatera kontaktuppgifter för validering av verkligt namn

Du kanske vill redigera uppgifterna för validering av verkligt namn. Den här processen är annorlunda än processen för nya valideringar.

1. Logga in på din Mina Produkter-sida.
  2. Se till att du väljer fliken Mina Produkter om du inte kommer dit automatiskt.
  3. Klicka på Hantera vid det domännamn som du vill använda.
  4. Klicka på Redigera under Kontaktuppgifter på sidan Domäninställningar.
  5. En ruta visas med följande meddelande: Det verkliga namnet har redan verifierats. Klicka på länken Överför dokumentation längst ned i meddelandet.
  6. OBS! Du kan bara ladda upp filer i formaten .jpg och .png.

7. Välj den dokumentation som du vill ladda upp, markera rutan Jag godkänner att tillåta och klicka på Nästa .
  8. Klicka på OK.

Det kan ta upp till 5 dagar innan ändringarna godkänns.