.CN verifiering av verkligt namn - accepterade handlingar

För att slutföra verifieringen av verkligt namn för domännamn med ändelsen .CN måste du förse oss med någon av följande typer av handlingar beroende på det land/den region där du är bosatt eller registrerad.

OBS! Vi kan för närvarande endast acceptera filformat .jpg och .png för uppladdade dokument.

Land/region Typ Handlingar som är godkända för verifiering av verkligt namn
Kina Individer
  • ID-kort från Kina
  • Utländskt permanent ID-kort
  • Officers identitetskort
Företag
  • Organisationskodcertifikat
  • Företagslicens
  • Certifikat för enhetlig social kreditkod
  • Beteckning för militär kod
  • Militärbetald licens för extern tjänst
  • Certifikat för juridisk person från offentlig institution
  • Registreringsformulär för representanter för utländska företag
  • Social organisation Registreringscertifikat för juridisk person
  • Certifikat för registrering av webbplats för religion
  • Privat certifikat för icke-företagsregistrering
  • Registreringscertifikat för fondens juridiska person
  • Utövar licens för advokatbyrå
  • Registreringscertifikat för utländskt kulturcenter i Kina
  • Resident Representative Office of Tourism Departements of Foreign Government Approval Registration Certificate
  • Licens för juridisk expertis
  • Registreringscertifikat för socialtjänsten
  • Tillstånd för privat skola
  • Licens för övningsmedicin
  • Notarius publiceringslicens
  • Pekingskolan för barn med utländsk ambassadpersonal i Kina tillåter
Hongkong / Taiwan / Macau Individer
  • Uppehållstillstånd för invånare i Hongkong, Macao
  • Uppehållstillstånd för invånare i Taiwan
  • Utländskt permanent ID-kort
  • Pass
  • Resekort för invånare i Taiwan att ange eller lämna fastlandet
  • Utgångsbevis för resor till och från Hongkong och Macao
Företag
  • Utländsk organisationscertifikat
Alla andra länder / territorier Individer
  • Pass
Företag
  • Utländsk organisationscertifikat

En individ eller organisation som inte kan tillhandahålla ovannämnda landsspecifika dokumentation kan inte utföra verifieringen av verkligt namn för att lagra en webbplats eller e-postadress på domännamn med ändelsen .CN.

Tips

• Färgbild
  • En tum gränslinje runt alla kanter av dokumentet / ID: t
  • Ange endast framsidan av ett dokument / ID, främre och bakre eller flera dokument / ID nekas
  • ID: n visar namnet "Jòhn William, Dòe" måste anges som Förnamn: "John William", Efternamn: "Doe"
  • Pass måste signeras
  • Om dokumentet / ID: et endast visar namnet på kinesiska måste namnet även anges på kinesiska