Redigera en förinställd profil

När du har skapat en förinställd profil kan du redigera profilinställningarna. När du har sparat dina profiländringar uppdateras varje tilldelat domännamn för att hålla dina inställningar konsekventa.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Gå till menyn Inställningar och välj Hantera förinställda profiler
    hantera förinställda profiler
  3. Välj en befintlig förinställd profil som du vill redigera.
  4. Redigera eventuella aktuella inställningar i de tillgängliga fälten.
  5. När du är klar med anpassningen klickar du på Spara .

Mer information

• Organisera dina domäner ytterligare med Mappar.