Webbplatsverktyg Hjälp

Redigera åtgärdsknappen

Med åtgärdsknappar kan kunder ringa dig, skicka e-post eller gå direkt till ett visst avsnitt på en sida på din webbplats – eller vilken webbplats som helst. De gör det också möjligt att ha produktkategorier (som Aktuella produkter eller Nyheter).

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Gå till avsnittet med åtgärdsknappen eller lägg till ett avsnitt.

Obs! Många avsnitt har åtgärdsknappar, men inte nödvändigtvis alla. Lägg till ett avsnitt med Inledning eller Innehåll om du vill markera en knapp efter text.

5. Välj knappen på din webbplats eller välj Åtgärdsknapp i panelen.
  6. Välj reglaget bredvid Visa åtgärdsknapp i panelen för att slå på (eller stänga av) det.
  7. Redigera texten i Knappetikett med starka handlingsord.

Obs! Det är troligare att en kortare knappetikett blir läst. Använd helst inte fler än 25 tecken.

8. Välj var du vill att knapplänken ska placeras: en sida och ett avsnitt på din webbplats, en annan webbadress, en e-postadress, ett telefonnummer eller någon av dina produktkategorier.
  9. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranskning för att se resultaten och när du är redo att göra ändringarna synliga för allmänheten kan du publicera din webbplats.

Mer information

• Välj Tema > Knappar om du vill ändra utseendet på de primära och sekundära knapparna.. Välj vilken design du vill använda för dina primära knappar (används för dominerande åtgärder som "Prenumerera") och dina sekundära knappar (används för stöttande åtgärder som "Läs mer"). Du kan också välja om du vill färglägga dina knappar med temafärgen eller inte.
  • Redigera text så att den även länkar till en sida (och ett avsnitt), en annan webbadress, e-postadress, telefonnummer eller produkt i din butik.
  • Om du har ett foto eller en bild gör du så här för att länka ett foto till en webbsida.