Vanliga frågor om sekretess

Websites + Marketing ger dig olika alternativ för att uppfylla dina behov (jämför paket och priser ). Att använda dessa paket för att bygga upp din företagsplattform innebär att du kan behöva mer information om var data lagras och hur funktioner hanteras för att utforma din sekretesspolicy.

Data om webbplatsbesök

Dina Websites + Marketing-produkter konfigureras automatiskt för att samla in anonym information om webbplatsbesök och du kan konfigurera dem för att samla in ytterligare trafikdata som laddningstider för sidor. Serverloggar i trafikdata i råformat, om det har aktiverats, strömmas till våra datacenter i USA. Den här typen av data innehåller inte personligt identifierbar information (PII) och används endast för att hjälpa dig att veta om din webbplats har besökare och laddas snabbt.

Kunddata

Du kan använda Websites + Marketing för att samla in information om dina kunder som adresslistor, köphistoriker och besök. Dessa data lagras i datalager i USA. De funktioner som du använder ger förmågan att uppdatera, exportera och/eller radera dina kunders data för att överensstämma med sekretessbestämmelser som gäller för dig. Vid behov kan du även konfigurera funktioner som tillåter kunderna att tacka ja eller nej till kommunikation eller dataanvändning.

Platser där det finns funktioner som tillåter dig att samla in personuppgifter från dina kunder via webbplatser krypteras som standard. Datalagringsplatserna där informationen förvaras skyddas med samma metoder som vi använder för att hålla dina data säkra (se Skydda din digitala identitet).