Skriv ut beställningar från min onlinebutik

Skriv ut beställningar och skicka som fakturor eller fraktsedlar, eller ladda ner dem för dina egna handlingar. Beställningar laddas ner som .csv-filer (Comma Separated Values) och kan öppnas med vanliga kalkylbladsprogram som Excel.

1. Gå till produktsida för GoDaddy.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. På kontrollpanelen väljer du Handel, och under Beställningar väljer du Beställningar.
  4. Markera kryssrutan bredvid den beställning som du vill skriva ut.
  5. Ange huruvida prisinformation ska döljas, t.ex. för en fraktsedel.
  6. Välj Förhandsgranskning för att öppna fakturan i en ny flik.
  7. Skriv ut eller spara beställningen enligt din webbläsare.

Obs! Informationen i din fakturarubrik baseras på ditt webbplatsnamn i din webbplatsredigerare Inställningar > Grundläggande information. Kontaktuppgifter för faktura baseras på Företagsinfo i Handel, under Allmänt väljer du Butiksinställningar.