GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Använd mina egna teckensnitt

GoDaddy Studio PRO-kunder kan ladda upp sina egna teckensnitt till GoDaddy Studio och använda dem i sina projekt.

OBS! Ladda upp teckensnitt är endast tillgängligt för GoDaddy Studio PRO-kunder.

Innan du börjar:

• Ditt teckensnitt måste sparas på din dator eller enhet eller på Google Drive, OneDrive, Dropbox eller iCloud Drive (endast iOS).
  • Om du använder en molnbaserad lagringsapp måste den vara installerad på din enhet.

När du är klar följer du stegen för din enhet:

1. Logga in på din GoDaddy Studio-app.
  2. Längst ner på skärmen trycker du på Projekt och väljer sedan ett projekt.
  3. Markera lite text.
  4. Tryck på Redigera på bannern som visas.
  5. Tryck på pilen som pekar uppåt i nedre vänstra hörnet på teckensnittbältet. Teckensnittsbiblioteket öppnas.
    Bläddra i teckensnitt
  6. Tryck på Anpassad .
    Tryck på Anpassad
  7. Tryck på Lägg till teckensnitt .
  8. Tryck på Bläddra i det nedre högra hörnet.
  9. Tryck på appen där ditt teckensnitt finns. Om du behöver logga in på appen följer du instruktionerna för den appen.
  10. Hitta fonten .tff zip-fil eller enskild .tff- eller .otf-fil och tryck på för att ladda upp den.
  11. Vänta på bekräftelsemeddelandet. Appen kan ta några sekunder att ladda upp ditt teckensnitt.
  12. Tryck på OK på bekräftelsemeddelandet.

Ditt nya teckensnitt kommer att visas i listan över nedladdade teckensnitt och kommer att finnas tillgängligt i teckensnittet.

Ladda upp dina egna teckensnitt

1. Logga in på din GoDaddy Studio-app.
  2. Längst ner på skärmen trycker du på Projekt och väljer sedan ett projekt.
  3. Markera lite text.
  4. Tryck på Redigera på bannern som visas.
  5. Tryck på uppåtpilen i det nedre vänstra hörnet. Teckensnittsbiblioteket öppnas.
    Bläddra i teckensnitt
  6. Tryck på Anpassad .
    Tryck på Anpassad
  7. Tryck på Lägg till teckensnitt .
  8. Tryck på appen där ditt teckensnitt finns. Om du behöver logga in på appen följer du instruktionerna för den appen.
  9. Hitta fonten .tff eller .otf och tryck på för att ladda upp den.
  10. Vänta på bekräftelsemeddelandet. Appen kan ta några sekunder att ladda upp ditt teckensnitt.

Ditt nya teckensnitt kommer att visas i listan över nedladdade teckensnitt och kommer att finnas tillgängligt i teckensnittet.

Ladda upp dina egna teckensnitt

1. Logga in på ditt GoDaddy Studio-konto .
  2. Under Dina projekt väljer du det projekt du vill arbeta med.
  3. Välj den text du vill ändra.
  4. Gå till redigeringsmenyn till höger och välj Text .
  5. Välj nedåtpilen under Teckensnitt . Listan utökas och tillgängliga teckensnitt visas.
    Tillgängliga teckensnitt
  6. Längst ner på listan väljer du Hantera teckensnitt .
  7. Till höger om sökrutan väljer du Ladda upp teckensnitt .
    Ladda upp teckensnitt
  8. Välj Lägg till teckensnitt .
  9. Välj teckensnittsfilen på datorn och sedan Öppna . Det måste vara en .tff- eller .otf-fil.
  10. Vänta på bekräftelsemeddelandet. Uppladdning av teckensnitt kan ta några sekunder.

Ditt nya teckensnitt kommer att visas i listan över nedladdade teckensnitt och kommer att finnas tillgängligt i teckensnittet.

Relaterade steg

Mer info