Planera din webbplats

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

För att få en webbplats och tillgänglig på internet behöver du tre saker: ett domännamn, värdtjänster för webbplatser och de webbplatsfiler som visas för besökare. Se hela artikeln .

Starta och planera en webbplats

Att starta en webbplats bör alltid börja med en planeringssession. Innan du bygger din webbplats, titta på den här videon för förslag och vägledning.

Bygga en webbplats: Gör det själv eller hyra ett proffs?

Är du redo att bygga en webbplats? Lär dig om dina alternativ och saker du bör tänka på när du väljer om du vill göra det själv eller hyra ett proffs.

Alternativ som hjälper dig att skapa en egen webbplats

Så du har bestämt dig för att skapa din egen webbplats. Glänsande! I den här videon presenterar vi några verktygsalternativ för gör-det-själv-användare och hur du kan avgöra vilket som passar dig.

Samarbeta med ett proffs för att bygga din webbplats

Att göra det själv är inte för alla. Därför har GoDaddy två olika program som hjälper dig att hitta rätt webbplatsproffs som gör det åt dig. Titta på den här videon för att lära dig mer.

Så här startar du en onlinebutik

Funderar du på att hoppa in i eCommerce-poolen men är inte säker på var du ska börja? Den här videon innehåller information och insikter som hjälper dig att skapa en onlinebutik som driver trafik och ökar försäljningen.

Mer information

GoDaddys tjänster och produkter som nämns i dessa videor inkluderar:

Mer Komma igång