Hanterad WordPress Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Optimera tabellen i MySQL

Om din webbplats verkar långsam kan du försöka optimera webbplatsens databas för att ta bort luckor i data (kallas även allmänna kostnader). Detta kan hjälpa till att återställa hastigheten om databasen är felaktig men det skript som ursprungligen skapade omkostnaderna fixades inte.

1. Gå till sidan GoDaddy Mina produkter . Du kan uppmanas att logga in.
  2. Öppna min phpMyAdmin .
  3. Nedanför tabellistan väljer du Kontrollera att alla tabeller har overhead .
  4. Välj Optimera tabell i listan.

Mer information

• Du hittar mer information om hur du optimerar tabeller på mysql.com.