Optimera dina sökmotortaggar

Med Search Engine Visibility kan du se de nuvarande taggarna på din webbplats och skapa redan ifyllda taggar för enkel hämtning och inklistring i koden för din sajt.

Gör så här för att visa nuvarande taggar

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Sökmotorsynlighet V1.
  3. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. Från fliken Optimera väljer du Optimera taggar.
  5. Klicka på fliken Nuvarande taggar för att visa de aktiva taggarna på din webbplats.
  6. Använd knapparna Bakåt och Nästa för att navigera mellan sidorna på webbplatsen.

OBS! Du kan inte ändra innehållet på fliken Nuvarande taggar. Använd fliken Optimerade taggar om du vill ändra eller lägga till nya taggar.

Gör så här för att skapa nya taggar

1. Välj fliken Optimera taggar på sidan Optimera taggar.
  2. Använd knapparna Bakåt och Nästa för att navigera mellan sidorna på webbplatsen.
  3. Ange titeltagg i fältet Titel.
  4. Ange beskrivningstaggar i fältet Beskrivning.
  5. Ange nyckelordstaggar i fältet Nyckelord.
  6. OBS! Klicka på frågetecknet bredvid taggnamnet för förslag och riktlinjer för varje enskild tagg.

7. (Valfritt) Klicka på Välj definierade nyckelord för att lägga till nyckelord som du redan har definierat.
  8. Klicka på Publicera alla sidor eller Fler alternativ och välj sedan mellan Hämta textfil eller Exportera till Webmaster. Fortsätt att hämta eller publicera för varje sida efter behov.

Se Var klistrar jag in dessa taggar? för att få mer information om hur du placerar taggar i koden för dina webbsidor