Öppna WebHost Manager (WHM)

Du kan öppna WebHost Manager direkt i webbläsaren.

  1. Öppna en webbläsare och gå till https://dinserverip:2087, där dinserverip är IP-adressen för din server.
  2. Lämna Användarnamn som ”root”, ange ditt Lösenord och klicka på Logga in.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.