SSL-certifikat Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Öppna en hanterad SSL-biljett igen

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Välj SSL-certifikat och sedan Hantera bredvid det Hanterade SSL som du arbetar med.

Välj Hantera bredvid den Hanterade SSL-certifikatet du arbetar med.
  3. Nästa steg beror på vilken typ av SSL du har.
    • Att öppna en biljett för ett standard SSL igen
      1. Bläddra till Supportkommunikation för detta hanterade SSL . Skriv en kommentar och välj sedan Svara .
      2. Detta öppnar Hanterad SSL-biljett igen. Det kan ta 24–48 timmar innan du svarar.

Öppna den hanterade SSL-biljetten igen.
    • Att öppna en biljett för en UCC SSL-san eller Wildcard SAN
      1. När du har valt Hantera kommer systemet dig till huvuddomänen på Hanterad UCC eller Wildcard SSL. Om du behöver öppna Primär igen, skriv en kommentar och välj Svara under Supportkommunikation för detta hanterade SSL.
      2. Om du behöver öppna en annan domän på UCC SSL, klicka på Tillbaka längst upp till vänster.
      3. Detta leder dig tillhttps://sec.godaddy.com , där du hittar domänen du arbetar med.
      4. På kortet med domänen eller underdomänen letar du upp HTTPS: en och klickar på Detaljer .
      5. På nästa sida rullar du tills Supportkommunikation för detta hanterade SSL -certifikat visas. Skriv sedan en kommentar och välj Svara .
      6. Detta öppnar Hanterad SSL-biljett igen. Det kan ta 24–48 timmar innan du svarar.