Öka OneDrive-lagringsutrymmet på min Business Enterprise-plan

Din Microsoft 365 Business Enterprise-plan levereras med 1 TB OneDrive- lagringsutrymme per användare. När din organisation växer kan du lägga till ytterligare lagringsutrymme om du uppfyller båda kraven:

• Ha 5 eller fler Business Enterprise-användare i din organisation.
  • Minst en av Business Enterprise-användarna har förbrukat över 90% av sitt OneDrive-utrymme.
Obligatoriskt: Du behöver administratörsbehörighet så för att ändra standardlagringsutrymmet för OneDrive-användare. Mer information finns i administratörsroller från Microsoft.
  1. Logga in på SharePoint-administratörscentret .
  2. Välj Inställningar .
    Inställningar i den högra panelen
  3. Välj Lagringsgräns bredvid OneDrive .
    Inställningar i den högra panelen
  4. Ange önskat lagringsbelopp i rutan Standardlagringsgräns. Standardmängden lagringsutrymme måste vara i GB (och mindre än 520 GB).
    OneDrive admincenter med lagringspanel och standardlagringslåda
  5. Välj Spara.

Relaterade steg

• Om det behövs kan OneDrive-lagring ökas från 5 TB till 25 TB med liknande krav:
    • Ha 5 eller fler Business Enterprise-användare i din organisation.
    • Minst 1 användare förbrukar 90% av sin tilldelade OneDrive-lagring på 5 TB.
  • Kolla in den här artikeln från Microsoft om hur du övervakar din OneDrive-lagringsgräns .