Öka OneDrive-lagringsutrymmet på min Business Enterprise-plan

Din Microsoft 365 Business Enterprise-plan levereras med 1 TB OneDrive- lagringsutrymme per användare. När din organisation växer kan du lägga till ytterligare lagringsutrymme om du uppfyller båda kraven:

• Ha 5 eller fler Business Enterprise-användare i din organisation.
  • Minst en av Business Enterprise-användarna har förbrukat över 90% av sitt OneDrive-utrymme.

Du måste vara administratör för en Business Enterprise-plan för att följa dessa steg.

1. Logga in på OneDrive-admincenter . Använd din Microsoft 365-e-postadress och ditt lösenord (ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy fungerar inte här).
  2. Välj Lagring och ange önskat lagringsbelopp i rutan Standardlagring i GB. Standardmängden lagringsutrymme måste vara i GB (och mindre än 5120 GB).
    OneDrive admincenter med lagringspanel och standardlagringsbox
  3. Välj Spara.

Relaterade steg

• Om det behövs kan OneDrive-lagring ökas från 5 TB till 25 TB med liknande krav:
    • Ha 5 eller fler Business Enterprise-användare i din organisation.
    • Minst 1 användare förbrukar 90% av sin tilldelade OneDrive-lagring på 5 TB.
  • Kolla in den här artikeln från Microsoft om hur du övervakar din OneDrive-lagringsgräns .