Manuellt exportera bulkbeställningar från adminlistan

Du kan exportera beställningar manuellt när som helst i rapporteringssyfte, för att dela med leverantörspartners eller för att importera till en annan butik.

Obligatoriskt: Kund- / beställnings- / kupongexport är ett premium-WooCommerce-tillägg som ingår i WordPress e-handelshotell eller som ett fristående köp.
  1. Logga in på WordPress.
  2. I administratörsmenyn väljer du WooCommerce och sedan Order .
  3. Välj en eller flera beställningar att exportera.
    • Du kan ställa in exporterat filter för att visa beställningar baserat på deras exportstatus.
  4. Välj en av följande åtgärder i menyn Massåtgärder:
    • Hämta till CSV
    • Hämta till XML
    • Exportera och skicka : Exportera de valda beställningarna och skicka dem via FTP, HTTP POST eller e-post.
  5. Klicka på Tillämpa.
    • Om du har valt en omedelbar nedladdning (t.ex. Hämta till CSV eller Hämta till XML ) kan du hämta hämtningsfilen.
    • Om du väljer Exportera och skicka uppmanas du att välja en av dina automatiska orderexportar, så att samma överföringsmetod kan användas för att skicka exporten. Endast automatiserad orderexport med FTP-, HTTP-POST- eller e-postöverföringsmetoder kan väljas för den här typen av export.
    • När en beställning har exporterats från sidan Beställningar markeras den som exporterad. Detta förhindrar att beställningen ingår i framtida automatiserade export.

Relaterade steg

Mer info