|  Start
Hjälp

Domäner Hjälp

Manuell förnyelse

I Domänhanteraren kan du förnya domännamn manuellt när du vill.

  1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Bredvid Domäner klickar du på Hantera.

Vilken procedur du använder beror på hur många domäner du har i kontot:

6 eller färre domäner

  1. Välj det domännamn du vill använda, klicka på Textikon (Inställningar) och välj Domäninställningar.
  2. Klicka på Förnya, välj inställningar för förnyelse och slutför köpet.

7 eller fler domäner

  1. Välj det domännamn du vill använda.
  2. Gå till fliken Förnya och välj Förnya domän.
  3. Välj inställningar för förnyelse och slutför köpet.

Nästa steg


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.