Hantera filer i mitt Linux-värdtjänstkonto

Så här kommer du åt cPanel File Manager för att arbeta med filer i ditt Linux-värdtjänstkonto. Du kan redigera textbaserade filer, flytta filer från katalog till katalog, lägga till mappar med mera.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera bredvid det Linux-värdtjänstkonto som du vill använda under Värdtjänster .
    klicka på hantera
  3. I Kontoöversikten, i avsnittet Webbplatser , för den webbplats där du vill hantera filer, väljer duikon med tre punkter och välj sedan Filhanterare .
    välj filhanteraren
    Sidan cPanel File Manager visas och till höger på sidan visas innehållet i rotkatalogen för webbplatsen.
    cpanels filhanterarsida
  4. Använd filhanteringsverktygen för att arbeta med ditt innehåll. Du kan använda Filhanterare för att redigera textbaserade filer , komprimera filer , flytta filer mellan kataloger och ta bort filer från ditt konto med mera.