SSL-certifikat Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lös ett INVALIDDOMAIN-fel

När du begär ett SSL-certifikat kommer vårt system att kontrollera ditt domännamn för att se till att domänen är korrekt formaterad för certifikatutfärdande. Om du får ett INVALIDDOMAIN-fel finns det flera faktorer som du måste kontrollera.

Faktorer som utlöser INVALIDDOMAIN-felet

• Din domän innehåller inte ett giltigt toppdomän
  • Din domän har ogiltiga tecken (mellanslag, tecken med nollbredd osv.)
  • Din domän har ett ogiltigt antal bindestreck för punycode-domäner
  • Din domän innehåller icke-ASCII-tecken

När du har löst problemet med domänen som du begär ett SSL-certifikat för måste du skicka in din certifikatbegäran igen.