|  Start
Hjälp

GoDaddy Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Logga in på WordPress Design

För att se eller ändra din WordPress-webbplats måste du först logga in på den.

  1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Välj WordPress-design .
  3. Välj Hantera bredvid webbplatsen du vill komma åt.

    OBS! Du kan även logga in på din WordPress-webbplats på: http: // "your WordPress domain name" / wp-admin. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord kan du använda den här WordPress-sidan för att återställa den.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.