Tips för att begära uppdateringar på min webbplats

Det är enkelt att begära uppdateringar på din webbplats när du följer dessa enkla tips. Om du är osäker på vad du ska begära kan du kolla in listan över vad som ingår i planen Webbplatsvård .

Inkludera plats, åtgärd och innehåll

Var noga med att inkludera följande tre objekt för varje uppdatering:

• Plats: var ändringen sker
  • Åtgärd: vad som är ändringen eller åtgärden
  • Innehåll: allt innehåll som behövs för den här uppdateringen

Till exempel kan du säga till oss: ”Ändra tredje stycket FRÅN [gammalt stycke] TILL [nytt stycke] I det tredje innehållet,” Vad vi gör ”, på startsidan.

OBS! Om du har problem med att ta reda på hur du kan beskriva en specifik plats på en sida i din webbplats, se grafik över en webbplats på webbplatsen längst ner på sidan.

Markera och skicka en skärmdump till oss

Om din uppdatering är svårare att beskriva eller om du har mycket specifika behov är ett bra sätt att illustrera vad du vill använda att ta och markera en skärmdump. Du kan skapa en Windows-skärmdump eller en Mac-skärmdump med några få steg.

Var specifik

Använd specifika namn när du refererar till ditt innehåll.

• Berätta för oss exakta filnamn för ditt innehåll, till exempel ”Använd image1.jpg” eller ”Länk till broschyr.pdf”.
  • Använd inte en mindre specifik beskrivning som ”bifogad pdf-fil” eller ”den tredje bilden längst ner på sidan”

Webbplatsens anatomi

Denna infografik visar namnen på olika delar av din webbplats. Använd dessa termer för att beskriva var dina ändringar ska göras.

Tips: Den här bilden är enklast att se på en större skärm. Om du behöver zooma in högerklickar du på bilden och öppnar den i en ny flik eller ett nytt fönster.

anatomi hos en webbplats