Logga in på phpMyAdmin på mitt Linux-värdtjänstkonto

Så här loggar du in på phpMyAdmin för att hantera dina MySQL-databaser. Du kan ändra databasvärden, köra frågor och skapa, visa eller ändra din databasstruktur. Se till att du säkerhetskopierar din databas innan du ändrar den.

OBS! Program som WordPress och Joomla har ett eget gränssnitt för modifiering av de flesta aspekter av en databas. Om du använder något av de här programmen behöver du förmodligen inte använda phpMyAdmin för att hantera databasen såvida du inte specifikt har instruerats om det.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. I det övre vänstra hörnet av kontoinstrumentpanelen, klicka phpMyAdmin.
    välj phpmyadmin

Hemsidan phpMyAdmin för ditt konto visas.
    phpmyadmin-hemsida