Länka foto till en webbsida

Foton i webbplatsavsnitten Innehåll eller Om kan länkas till en annan sida på webbplatsen eller till en annan webbplats.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på valfritt foto i webbplatsavsnitten Om eller Innehåll.
    klicka på foto för att länka
  4. I den nedre delen av panelen Innehåll klickar du på menyn Länka och väljer en sida på webbplatsen – eller en Annan webbplats.
    välj en sida
  5. Om du väljer en Annan webbplats anger du webbadressen i fältet Webbplats-URL.
    ange webbadress
  6. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är färdig klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet och om du vill kan du köpa en ny domän eller använda en annan av dina domäner.
  7. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Publicera webbplats (mobiltelefon) eller Publicera (dator/surfplatta).