Skicka erbjudanden på GoDaddy Auktioner®-domäner

Skicka erbjudanden eller bud på domäner med GoDaddy Auktioner & reg ;. Om du lämnar ett erbjudande och säljaren accepterar måste du skicka in betalningen omedelbart . Ditt inköpspris överstiger inte ditt maximala erbjudande plus en års förnyelseavgift, om tillämpligt.

1. Gå till GoDaddy Auktioner & reg; och logga in på ditt konto . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
    välj domän
  2. Sök efter den domän som du vill lägga upp ett erbjudande för och ange ett erbjudande under Ange bud / erbjudande (endast med amerikansk valuta) på den domän du vill ha. Vattenmärket i textrutan visar det minsta belopp du kan erbjuda.
  3. Välj Fortsätt till granskning .
  4. Välj att du har läst och godkänn avtalet om allmänna användningsvillkor, GoDaddy Auktioner & reg; Medlemskapsavtal och prisstrukturen för GoDaddy Auktioner & reg; .
  5. Välj Skicka för att ange ditt erbjudande. Har du fått ett felmeddelande om en ogiltig eller saknad landskod? Se till att du har valt Land i dina kontoinställningar innan du lämnar in ett erbjudande.

När du gör ett erbjudande kan säljaren skicka domänen till en 7-dagars offentlig auktion med ditt erbjudande som öppningsbud. För domäner som inte är registrerade på GoDaddy kan en extra överföringsavgift krävas för att leverera domänen till ditt konto. Överföringsavgifterna varierar beroende på domänändelsen.