Lägg upp dina webbplatsfiler

Denna video och anvisningarna nedan beskriver hur du kan lägga upp dina webbplatsfiler i ditt GoDaddy-konto med cPanel filhanteraren.

Du kan lägga upp dina webbplatsfiler direkt via cPanel. På så sätt publiceras din webbplats live på internet.

Som alternativ till cPanel-filhanteraren kan du istället lägga upp dina filer med en FTP-klient.

Förbered dina filer

Ska du lägga upp fler än en fil? Du kan spara tid genom att skapa en ZIP-fil på datorn med alla filerna för din webbplats. Det beror på att filhanteraren i cPanel endast kan lägga upp en fil åt gången.

Lägg upp dina filer

1. I cPanel-instrumentpanelen, under Filer, klicka på Filhanterare.
    1. Inte med i cPanel? Logga in på ditt GoDaddy-konto.
    2. Klicka på Webbhotell.
    3. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  2. Om ett alternativfönster visas, välj den mapp som du vill öppna, och klicka sedan påKör.

cPanel använder public_html som rotkatalog för webbplatsen för ditt primära domännamn. Om du vill lägga upp din webbplats på internet är det här du bör starta. Om du vill lägga upp en webbplats för en sekundärdomän eller tilläggsdomän, ska du först verifiera webbplatsens rotkatalog.

3. Navigera till den katalog som du vill ladda upp filen i.
  4. Klicka på Välj file, leta reda på filen på din dator, och klicka sedan på OK.
  5. Efter att du lagt upp önskad fil klickar du på Tillbaka till ....
  6. Upprepa dessa steg för eventuella andra filer du vill lägga upp.

Nästa steg

Nu när webbplatsen har lagts upp kan du besöka din webbplats genom att gå till din domän i webbläsaren.