Lägg till och länka en textknapp

Genom att lägga till länkade textknappar gör du det möjligt för kunder att gå direkt till en sida på din webbplats – eller vilken webbplats som helst. Om du till exempel vill visa upp ditt nyhetsbrev kan du länka en ”prenumerera”-knapp till registreringsformuläret för e-post. Eftersom ”åtgärdsknappar” är bland det första en besökare ser, ökar chansen för att de ska interagera med dem.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. I panelen Avsnitt klickar du på Rubrik.
    Klicka på Rubrik
  4. I Rubrik-panelens avsnitt Innehåll klickar du på Åtgärdsknapp.
    Klicka på Åtgärdsknapp
  5. Klicka på reglaget bredvid Visa åtgärdsknapp för att aktivera det.
    aktivera Visa åtgärdsknapp
  6. Ange vad du vill att Knappetiketten ska säga.
    Ange knappetikett

OBS! Det är troligare att en kortare knappetikett blir läst. Sikta på att inte använda fler än 25 tecken.

7. Klicka på pilen Länka till sida för att länka knappen till en sida på din webbplats eller en Annan webbplats.
    Länka till en vald sida
  8. Om du valde sidan Hem kan du även klicka på pilen Avsnitt för att länka till ett specifikt avsnitt på den sidan.
    Länka till ett Hem-avsnitt

OBS! Det här alternativet är bara tillgängligt för sidan Hem.

9. Dina ändringar sparas automatiskt, så när du är klar klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet.
    Förhandsgranska text på Åtgärdsknapp
  10. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Publicera webbplats (mobiltelefon) eller Publicera (dator/surfplatta).