Lägg till MLS/IDX Fastighetslista till min webbplats

Kunder kan söka efter fastigheter i sitt område utan att lämna din webbplats om du använder ett avsnitt med IDX/MLS-listningar. Du måste ha en Standard-, Premium- eller E-handel-plan för att lägga till listningar.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Website Builder eller Website Builder för programsviten för digital marknadsföring och välj Hantera bredvid din webbplats för att öppna webbplatsen.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna Hemsideprogram.
  4. Gå till den sida och plats där du vill lägga till XXXXXX och lägg till ett avsnitt.
  5. Sök efter avsnittet med MLS/IDX-fastighetslistningar och välj Lägg till.
  6. Välj Lägg till på den layout som du vill använda.
  7. Välj Skapa IDX-konto om du inte redan har ett IDX-konto.
  8. När du registrerar dig på IDXBroker.com får du ett e-postmeddelande av dem med din API-nyckel. IDX Broker erbjuder även en översikt över sina tjänster som du får med Website Builder.
  9. När du har fått din API-nyckel klistrar du in den i rutan Ange API-nyckel. När du har angett din API-nyckel kommer dina listningar snart att visas.
  10. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranskning för att se resultaten och när du är redo att göra ändringarna synliga för allmänheten kan du publicera din webbplats.