Webbplatsverktyg Hjälp

Lägg till MLS/IDX Fastighetslista till min webbplats

Genom att lägga till IDX/MLS-listningar på webbplatsen kan du låta kunderna söka efter fastigheter i sitt område utan att lämna din webbplats. Du måste ha en Standard-, Premium- eller E-handel-plan för att lägga till listningar.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera webbplats.
  3. Rulla ner i webbplatsens huvudvy till den plats där du vill placera avsnittet och klicka på plusknappen.
    Klicka på plusknappen
  4. Klicka på MLS/IDX-fastighetslistor i panelen Lägg till avsnitt.
    MLS/IDX-avsnitt
  5. Klicka på Lägg till på den layout som du vill använda.
    Välj MLS/IDX-layout
  6. Om du inte redan har ett befintligt IDX-konto klickar du på Skapa IDX-konto.
    Skapa IDX-konto
  7. När du registrerar dig på IDXBroker.com får du ett e-postmeddelande av dem med din API-nyckel. IDX Broker erbjuder även en översikt över sina tjänster som du får med Website Builder.
  8. När du har fått din API-nyckel klistrar du in den i rutan Ange API-nyckel.
    Ange API-nyckel
  9. När du har angett din API-nyckel kommer dina listningar snart att visas.
  10. Relaterat steg