Lägg till mitt spårningsnummer i en beställning i Hanterad WordPress-e-handel

Med E-handelsvärdtjänster för hanterade WordPress-bloggar kan du lägga till information om leveransspårning direkt i dina WooCommerce-beställningar. I den här artikeln beskrivs stegen för att lägga till ett spårningsnummer i en beställning.

1. Logga in på WordPress
  2. Navigera till WooCommerce > Beställningar
  3. Hitta den beställning som du vill lägga till spårningsinformation till och välj [+] Lägg till leveransspårning i kolumnen Leveransspårning . Ett modal visas.
  4. Ange det spårningsnummer för leveransen som din operatör har gett dig. Systemet försöker automatiskt ange en spårnings-URL och operatörsnamn.
  5. Om den automatiska detekteringen inte fungerar kan du lägga till en spårnings-URL och operatörens namn manuellt och välja Nästa .
  6. Välj vilka rader från beställningen som ska inkluderas i denna leverans.
  7. Om du vill kan du markera kryssrutan Markera den här beställningen som slutförd .
  8. Välj Spara leveransspårning .

När leveransspårningsinformationen har sparats kan du visa ditt spårningsnummer, operatör och antal rader som spåras. Om en spårnings-URL har lagts till kan du visa spårningsinformationen på din operatörs webbplats genom att klicka på spårningsnumret.

OBS! Om e-postmeddelandet Skickat är aktiverat i dina WooCommerce-inställningar får dina kunder ett e-postmeddelande för att meddela dem att deras leverans är på väg.