|  Start
Hjälp

Kontohantering Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lägg till mitt momsregistreringsnummer

För att hjälpa oss att korrekt beräkna ditt företags mervärdesskatt lägger du till ditt momsregistreringsnummer till var och en av dina betalningsmetoder.

  1. Gå till sidan GoDaddy Betalningsmetoder . Du kan uppmanas att logga in.
  2. Klicka på Redigera bredvid betalningsmetoden.
  3. Ange ditt momsregistreringsnummer i Tax ID-fältet.
  4. Klicka på Spara och upprepa de här stegen för var och en av dina betalningsmetoder.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.