Kontohantering Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Lägg till mitt momsregistreringsnummer

För att hjälpa oss att korrekt beräkna ditt företags mervärdesskatt lägger du till ditt momsregistreringsnummer till var och en av dina betalningsmetoder.

  1. Gå till sidan GoDaddy Betalningsmetoder . Du kan uppmanas att logga in.
  2. Klicka på Redigera bredvid betalningsmetoden.
  3. Ange ditt momsregistreringsnummer i Tax ID-fältet.
  4. Klicka på Spara och upprepa de här stegen för var och en av dina betalningsmetoder.

Mer information