Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lägg till logotyp i webbplatsrubrik

Din logotyp representerar dig och ditt företag högst upp på varje sida. Börja med en enkel ordlogotyp och lägg sedan till en bildlogotyp. Vissa väljer att behålla textlogotypen även om de har en bildlogotyp. Logotypen länkas automatiskt till webbplatsens startsida. Läs tips om hur du konfigurerar ditt visuella varumärke .

1. Gå till ditt GoDaddy produktsida .
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera webbplats för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Välj ett tomt område eller text i rubrikavsnittet (det första, översta avsnittet på din startsida).
  5. Välj Logotyp i den högra redigeringsfönstret.
  6. Redigera texten som används som logotyp, ändra teckensnitt eller ändra justering. (Att ändra logotypens teckensnitt skiljer sig från att ändra webbplatsens teckensnitt .)
  7. Alternativt kan du ladda upp din logotypbild. Zooma in eller ut på bilden, ändra bilden och välj bakgrundsfärg. Om du ändrar logotypens justering ändras även de översta menyelementen.
    • Logotyper som är högre än 104 pixlar kommer att överhänga det översta navigeringsfältet på förstasidan men storleksändras mindre på andra sidor.
    • Endast png-filtyper tillåter transparenta bakgrunder. Alla andra bildfiltyper har en solid bakgrund.
  8. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranska för att se resultaten och när du är redo att publicera ändringarna publicerar du din webbplats .

Nästa steg

Mer information

• Överväg att ändra ditt tema för att visa ord eller bildlogotyp bättre, eller om du har ändrat logotypens justering från vänster till mitt. Kom ihåg att varje tema har ett namn, och om du väljer ett tema tillämpas det automatiskt (och en sparpunkt).
  • Om du inte gillar ändringarna kan du alltid återställa din webbplats .