Lägg till logotyp i webbplatsrubrik

Eftersom rubrikavsnittet visas på varje sida kan en snygg och enkel logotyp ge webbsidan det där lilla extra. Om du ändrar dig senare kan du byta logotyp eller gå tillbaka till att bara använda text.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. I sidofältet Avsnitt klickar du på Rubrik.
    Klicka på rubrik
  4. Klicka på panelen Logotyp.
    Klicka på Logotyp
  5. Klicka på Ladda upp logotyp och bläddra till den bild du vill använda.
    Klicka på Ladda upp logotyp

OBS! Du behöver inte ha ett tomt textfält när du använder en logotyp.

6. Använd reglaget för att justera logotypens storlek.
    Justera reglage för att ändra logotypens storlek

OBS! En rutig bakgrund innebär att bilden har en transparent bakgrund, vilket gör att rubrikens bakgrundsfärg lyser igenom.
    Transparent bild låter rubrikens bakgrundsfärg lysa igenom

7. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är färdig klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet och om du vill kan du köpa en ny domän eller använda en annan av dina domäner.
  8. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Publicera webbplats (mobiltelefon) eller Publicera (dator/surfplatta).

OBS! Om du vill använda en annan bild eller återgå till en textlogotyp klickar du på Ta bort logotyp längst ner i panelen Logotyp.