Lägg till en rabattkupong

Du kan skapa rabattkuponger med olika summor och olika procent och med angivna begränsningar för kampanjer i butik.

Obs! Om det är första gången du skapar en ny rabattkupong bör du se till att du aktivera rabattkuponger i WooCommerce > Allmänna inställningar innan du sätter igång.

1. Logga in på WordPress.
  2. Navigera till Marknadsföring > Rabattkuponger i menyn till vänster.
  3. Klicka på knappen Lägg till rabattkupong.
  4. Ange en ny rabattkupongkod manuellt eller klicka på Generera rabattkupongkod för att låta WooCommerce generera en kod åt dig.
  5. Ange Beskrivning om du vill, för internt bruk.
  6. Välj en Typ av rabatt och Rabattkupongbelopp, minst, under fliken Allmänt på metarutan Rabattkupongdata.
  7. Klicka på knappen Publicera i det övre högra hörnet på skärmen.