Lägg till en bannerbild i min e-post för marknadsföring

Banderollbilden är bilden längst upp i din e-post för marknadsföring, precis efter din logotyp. Det är läsarens första intryck, så du vill att din bannerbild ska passa ditt företags varumärke eller ditt nyhetsbrev.

OBS! Skapa en bild med professionellt utseende med hjälp av GoDaddy Studio. De bästa måtten är 590 x 175 pixlar.

1. Gå till produktsida för GoDaddy.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Från kontrollpanelen väljer du Marknadsföring och sedan E-postmarknadsföring .
  1. Gå till produktsida för GoDaddy.
  2. Rulla till Onlinemarknadsföring och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Från kontrollpanelen väljer du E-postmarknadsföring och sedan Kampanjer .
  1. Välj Redigera bredvid ett befintligt e-postutkast eller Skapa en ny e-post för att starta ett nytt e-postmeddelande och välj sedan en layoutmall eller skapa ett nytt e-postmeddelande från grunden.
  2. Välj området Bannerbild för att öppna ditt mediebibliotek eller välj Redigera bild på befintlig bannerbild om du använder en mall.
  3. Välj en befintlig bild, ladda upp en ny bild eller använd sökfältet för att hitta en stockbild.
  4. När du har valt din bild väljer du Redigera för att öppna Content Creator och anpassa bilden innan du lägger till den, eller välj Infoga lägg till bilden i ditt marknadsföringsmeddelande direkt.
  5. VäljLägg till en länkikon Lägg till en länk för att göra din bannerbild klickbar och väljalt-namn för bilden Ändra storlek och flytta på bild för att ändra bildstorlek, rotera bilden eller lägga till alt-text för tillgänglighet.