Webbplatsverktyg Hjälp

Lägg till eller byt ut foto

Snygga bilder gör webbplatsen mer intressant för besökare, så använd gärna flera bilder. Bilderna måste vara i formaten .png eller .jpeg/.jpg. Storleken får vara högst 30 MB, men kom ihåg att mindre filer laddas snabbare.

OBS! För att lägga till eller ändra produktbilder i din Website Builder Onlinebutik, se Lägg till fysiska produkter.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på bilden som du vill ersätta.
    • Om du vill lägga till eller ersätta det första avsnittets omslagsbild (eller färg) klickar du någonstans i avsnittet. Klicka på Omslagsbild när panelen Rubrik öppnas.
      klicka på Rubrik, sedan knappen Omslagsbild
    • I andra avsnitt klickar du där du vill lägga till en bild eller på bilden som du vill ersätta. (Du kan inte göra detta i avsnitten Kontakta oss eller Sidfot.)
      klicka på avsnittsbild
  4. I den högra panelen:
    • Klicka på Lägg till bild.
    • Klicka på Ersätt för att använda en annan bild.
      klicka på knappen Lägg till bild eller Ersätt
  5. I Bildbiblioteket kan du välja bilder på flera sätt.
    Val i Bildbiblioteket
    Klicka Till:
    Mina uppladdningar
    (standardvy)
    Välj en bild som du redan har laddat upp på din webbplats
    Ladda upp Bläddra till en ny bild på din dator för att ladda upp den på din webbplats
    Mina webbplatser Använd en bild från en annan Website Builder-webbplats som du har skapat
    Stockmedia Välj en av Website Builders gratisbilder (mer information finns på Välja stockfoto).
    Sociala medier Välj bilder som du har publicerat på ditt Facebook-konto. Du måste logga in på Facebook för att välja de här bilderna.
    Ta bort Flytta den valda bilden till papperskorgen
  6. När du har gjort dina val klickar du på Infoga.
  7. När panelen Vald bild öppnas kan du redigera bilden genom att klicka på knapparna för att beskära eller rotera bilden. Använd reglaget och den gröna punkten för att ställa in zoomnivå och fokuspunkt för bilden. (Klicka på papperskorgen för att ta bort en bild som du har laddat upp.)
    redigera bild
  8. Ange en kort beskrivning i rutan Beskriv den här bilden. Den här informationen förbättrar inte bara webbplatsens sökrankning, utan hjälper även besökare med skärmläsare eller långsam uppkoppling.
  9. När du har redigerat klart klickar du på Klar. Din nya bild eller ersättningsbild visas i avsnittet som du valde i steg 3.
    Ny omslagsbild
    Ersatt bild