Lägg till eller byt ut foto

Den här videon tillsammans med informationen under den förklarar hur du lägger till eller byter ut foton på din GoCentral-webbplats.

Bra foton på webbplatsen kan väcka besökares intresse, så att de vill utforska mer av din webbplats. Det finns ingen gräns för bildens storlek, men bildfilen måste vara formaterad som .png eller .jpeg/.jpg.

De här stegen kan användas både för att lägga till ett foto eller byta ut ett befintligt. Om du vill använda en färg i det första avsnittet, se Byta ut omslagsfoto mot färg.

1. Klicka på Redigera.
    Klicka på Redigera
  2. Klicka på valfritt avsnitt, utom Kontakta oss eller sidfoten.
  3. Om du klickar på det första avsnittet (rubriken), klicka påOmslagsbild i Rubrik-panelen.
    klicka på knappen omslagsbild
  4. I andra avsnitt med foton klickar du på det foto du vill byta ut.
    klicka på avsnittsfoto
  5. Använd den högra panelen för att:
    • Lägga till ett nytt foto genom att klicka på panelen Mina bilder, klicka på knappen Lägg till och leta fram det foto du vill använda. (Om du vill lägga till flera bilder åt gången trycker du bara på var och en (mobil/surfplatta) eller klickar på var och en medan du håller ner Ctrl/Command (stationär dator).
    • Byt ut ett foto mot ett som du redan har laddat upp genom att klicka på det i fotorutnätet Mina bilder.
      klicka på ersättningsfotot

Du kan också klicka på Stockbilder under Mina bilder för att välja ett royaltyfritt foto. Läs Välja stockfoto.

6. Klicka på vänsterpilen för att gå tillbaka till bildredigeringspanelen, som du kan använda för att beskära eller rotera ett foto. Läs Redigera foto.
  7. Ändringar sparas automatiskt, så när du är klar klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet.
  8. Om du är nöjd med resultatet klickar du på Publicera webbplats(mobil) eller Publicera (stationär dator/surfplatta).