Lägg till eller byt ut foto

Bra bilder uppmuntrar besökare att utforska din webbplats, och du har tillgång till ett gigantiskt bibliotek med royaltyfria bilder som är sökbara efter nyckelord. Dessutom kan du ladda upp dina egna bilder i .png- eller .jpeg/.jpg-format. GIF-bilder och GIF-animationer fungerar inte. Även om filerna kan vara upp till 30 MB kommer mindre filer att laddas ner snabbare.

Se en kort video om det här längre ner på sidan.

OBS! För att lägga till eller ändra produktbilder i din Website Builder Onlinebutik, se Lägg till fysiska produkter.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Välj Redigera webbplats.
  4. Markera bilden som du vill ersätta.
    • Du kan byta ut din omslagsbild eller bakgrundsfärg (första avsnittet på din startsida) genom att klicka eller trycka var som helst på avsnittet. Klicka på Omslagsbild när panelen Rubrik öppnas.
      Välj rubrik och sedan omslagsmedia
    • På alla andra delar av din webbplats väljer du bilden. (Du kan inte göra detta i vissa avsnitt, så som kartan i Kontakta oss eller fotnot-avsnitten.)
  5. Ersätt bilden eller Lägg till bild i den högra panelen.
  6. Välj bland nyligen tillagda bilder, royaltyfria stockbilder, samlingar, bilder från sociala medier och mycket mer. Sök efter nyckelord eller ladda upp en ny bild i det övre högra hörnet. Du söker med nyckelordet både bland dina egna uppladdade bilder och stockbilderna. När du väl valt din bild väljer du Infoga.
  7. Redigera bilden genom att använda zoomreglaget eller rotationsknapparna. I vissa fall kan du använda punkten för att ställa in bildens fokuspunkt. Använd reglaget för svartvitt för att skapa en dramatisk effekt.
  8. Ange en kort beskrivning i rutan Beskriv den här bilden. Den här informationen förbättrar inte bara webbplatsens sökrankning, utan hjälper även besökare med skärmläsare eller långsam uppkoppling.
  9. När du har redigerat klart klickar du på Klar.
  10. Kom ihåg att publicera min sida när du är klar.

Visa mig

Den här videon är en del av instruktionsserien om Avancerad design och media i Webbplatsredigeraren