Ladda upp filer till en webbplats i mitt Linux-värdtjänstkonto

Om du ska ladda upp filer till en webbplats i ditt Linux-värdtjänstkonto måste du gå till cPanels filhanterare från kontrollpanelen i ditt konto.

• Tips: Behöver du ladda upp många filer? Skapa en zip-fil, ladda upp den till ditt konto och packa sedan upp den där.
  1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Under Värdtjänster för webbhotell intill det Linux-värdtjänstkonto du vill använda, väljer du Hantera.
    klicka på hantera
  3. På kontots kontrollpanel, under avsnittet Webbplatser, för webbplatsen där du vill placera filarna, väljer du ikon med tre punkter, följt av Filhanterare.
    välj filhanterare
    Som standard laddar filhanteraren upp dina filer till rotkatalogen för webbplatsen. På den här skärmbilden är rotkatalogen /public_html som visas på filhanterarsidan:
    överför katalog i filhanterare

Obs! Rotkatalogen för din webbplats kan vara annorlunda beroende på dina inställningar (/public_html/blog eller /public_html/mycoolsubdomain.com till exempel), men om du har följt de här stegen så här långt laddar filhanteraren upp dina filer till webbplatsens rotkatalog om du inte väljer en annan plats.

4. (Tillval) Välj vid behov en annan katalog i katalogträdet.
  5. Välj Ladda upp.
  6. Välj Välj fil för att bläddra till den fil du vill ladda upp, markera filen och välj sedan Öppna för att ladda upp filen direkt. Du kan även dra och släppa flera filer i fönstret för att ladda upp dem.