Ladda upp filer

Ditt värdkonto har en inbyggd filhanterare som du kan använda för att ladda upp filer till ditt värdkonto.

  1. Logga in på Kontohanteraren.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  4. Klicka på Filhanteraren i delen Verktyg.
  5. Använd katalogträdet för att välj den mapp som du vill ladda upp filen i.
  6. Klicka på Ladda upp.
  7. Välj Lägg till fil eller Lägg till mapp. Du kan ladda upp högst 250 MB åt gången.
  8. Välj den fil eller mapp som du vill ladda upp.
  9. Klicka på Ladda upp.

Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.