Ladda upp filer

Ditt värdkonto har en inbyggd filhanterare som du kan använda för att ladda upp filer till ditt värdkonto.

Att ladda upp filer med filhanteraren

  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  4. Gå till Filer-fliken.
  5. Navigera till den mapp som du vill använda.

    Plesk använder httpdocs som rotkatalog för webbplatsen för ditt primära domännamn.

  6. KLicka på Ladda upp filer.
  7. Navigera till filen på din dator, klicka sedan på Öppna.

Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.