Ladda ner och installera Teams på min dator

Innan du laddar ner och installerar Microsoft Teams kan du kontrollera om du redan har det på din Windows-dator. Gå till Start-menyn och välj Microsoft Teams. Om Teams redan är installerat behöver du inte göra något! Följ annars stegen nedan.

Du kan också ladda ner Teams från Microsoft.

1. Logga in på Microsoft 365. Använd din Microsoft 365-e-postadress och -lösenord (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj menyknappen och sedan Teams.
    Teams-ikon
  3. När Teams laddas väljer du inställningar i övre högra hörnet och Laddar ner skrivbordsappen.
    Ladda ner Teams
  4. Spara och kör den nedladdade filen.
  5. Logga in med din e-postadress och ditt lösenord för Microsoft 365.

Nu har du Teams på din dator!