|  Start
Hjälp

Domäner Hjälp

Ladda ner exporterbara listor i domänhanteraren

När du skapar en exporterbar lista skickar vi ett e-postmeddelande till dig när den är redo att ladda ner. Du kan ladda ner listan på sidan Exporterbara listor i Domänhanteraren.

Så laddar du ner exporterbara listor i domänhanteraren

  1. Logga in på Kontohanteraren.
  2. Bredvid Domäner klickar du på Starta.
  3. I menyn Mer, välj Hantera exporterbara listor.
  4. Klicka på nedladdningspilen bredvid den exporterbara listan du vill ladda ner.
  5. Öppna filen med önskat program eller spara det på datorn.

Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.