Ladda ner en exporterbar lista

När du har skapat en exporterbar lista över dina domäner kan du ladda ner rapporten igen inom sju dagar.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj Exporterade listor från menyn Inställningar.
    välj exporterade listor
  3. Leta reda på den exporterade listan du vill ladda ner och välj sedan Ladda ner under rubriken Åtgärd. Din webbläsare laddar ner filen.

OBS!

OBS! Du måste verifiera din identitet om du har domänskydd på din domän. Vi skickar automatiskt en verifieringskod om du har haft tvåstegsverifiering (2SV) aktiverat i ditt konto i mer än 72 timmar. Annars väljer du Skicka lösenord så skickar vi ett engångslösenord till din registrerares e-postadress.

4. Öppna den nedladdade filen för att granska din domäninformation. Du kan spara filen lokalt på din enhet.