Ladda ner min WebMatrix Publish-profil (Web Deploy)

Dina Windows webbhotell stöd WebMatrix "publicera profiler" med Microsoft Web Deploy så att du enkelt kan publicera din webbplats. Så här laddar du ner den profilen.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Värdtjänster för webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det Plesk-konto du vill använda.
  4. Klicka på Plesk Admin .
  5. Klicka på Visa mer längst ner på den del av den domänvärdtjänst som du vill använda.
  6. Klicka på Publiceringsinställningar för Web Deploy .

Din webbläsare börjar ladda ner "publicera profilen" som du kan importera till WebMatrix.

Om du får följande felmeddelande: Det finns ingen Web Deploy-publicering konfigurerad på [ditt domännamn] , kontakta kundsupport .