Ladda ner din WebMatrix Publish-profil (Web Deploy)

Våra Plesk-konton med delade värdtjänster erbjuder WebMatrix ”publiceringsprofiler” med Microsoft Web Deploy så att du enkelt kan publicera din webbplats.

Så här laddar du ned din WebMatrix Publish-profil

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Värdtjänster för webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det Plesk-konto du vill använda.
  4. Klicka på Plesk Admin .
  5. Klicka på Visa mer längst ner på den del av den domänvärdtjänst som du vill använda.
  6. Klicka på Publiceringsinställningar för Web Deploy .

Din webbläsare börjar ladda ner "publicera profilen" som du kan importera till WebMatrix.

Om du får följande felmeddelande: Det finns ingen Web Deploy-publicering konfigurerad på [ditt domännamn] , kontakta kundsupport .