Kopiera dina Plesk-delade värdtjänster

Våra Plesk-konton med delade värdtjänster kan kopiera eller klona webbplatser. Det här är ett enkelt sätt att skapa en mellanlagringswebbplats för webbplatsutveckling - genom att kopiera filer till en annan domän som är lagrad på ditt konto, ändra dem och sedan kopiera dem tillbaka till din produktionswebbplats kan du ständigt utveckla din webbplats utan att avbryta din normala trafik ( mer info ).

Så här kopierar du din webbplats

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  3. Klicka på Visa mer längst ner på den del av den domänvärdtjänst som du vill använda.
  4. Klicka på Webbplatskopiering .
  5. Fyll i fälten på skärmen och klicka sedan på OK .