Kontrollera statusen för mitt värdtjänstkonto

Här är ett snabbt sätt att kontrollera status för ett nytt värdtjänstkonto.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Under webbhotell, intill webbhotell du vill kontrollera, klicka på Alternativ.
    klicka på alternativ
  3. Ditt kontostatus visas på fliken Översikt.
    kontrollera status

I allmänhet är det här de olika typerna av kontostatus som visas:

Status Beskrivning
    Initiera konto Du måste konfigurera ditt värdkonto för att kunna använda det. I din produktlista klickar du på Konfigurera så hjälper vi dig genom resten av installationsprocessen.
    Väntar på konfiguration Du har precis skapat ditt konto. Det kan ta några minuter för oss att konfigurera kontot innan du kan använda det.
    Inställning Ditt konto är konfigurerat och klart att användas.
    Väntande kontoändring Du har nyligen uppgraderat eller nedgraderat ditt värdkonto och du kommer att kunna komma åt ditt konto när ändringen är klar. Om du ser den här statusen i mer än 24 timmar kontaktar du en GoDaddy-guide för hjälp.
    Avstängd Ditt konto har stängts av, troligtvis på grund av ett utestående saldo. Om kontot stängs av av annan anledning skickar vi ett e-postmeddelande med skälet och stegen för att återställa kontot. Kontakta en guide för mer information.

Mer information

• Kom ihåg att du alltid kan hitta en guide för hjälp med ditt konto.