Kontrollera status för mitt värdtjänstkonto

Så här kontrollerar du status för ditt värdtjänstkonto.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Välj din värdtjänstprodukt för att utöka listan med paket (värdtjänster för webbhotell eller hanterade WordPress-bloggar).
  3. Klicka på Alternativ bredvid det värdtjänstkonto som du vill kontrollera.
    Välj alternativ
  4. Du kan se Status för ditt konto på fliken Översikt.
    Kontrollera statusen på översiktsfliken

Dessa är de vanligaste kontostatusarna:

StatusBeskrivning
Starta kontoDu måste konfigurera ditt värdtjänstkonto för att kunna använda det. I produktlistan väljer du Konfigurera så hjälper vi dig igenom resten av processen.
Webbplatskonfigureringen pågårDu har precis konfigurerat ditt konto. Det kan ta några minuter för oss att konfigurera ditt konto innan du kan använda det.
InställningDitt konto är konfigurerat och klart att använda.
Uppdaterar webbplatsenDu har nyligen uppgraderat eller nedgraderat ditt värdtjänstkonto, och du kan komma åt ditt konto när ändringen är slutförd. Om du ser den här statusen i mer än 24 timmar kan du kontakta en expert och få hjälp.
AvstängtDitt konto är avstängt, sannolikt för att du har ett utestående saldo. Om kontot är avstängt av annat skäl kommer vi att e-posta dig det skälet och vilka steg du behöver vidta för att återupprätta kontot. Kontakta en expert för att få mer information.