Kontrollera om det finns inkorgsregler i mitt Microsoft 365-konto

Ibland när ett Microsoft 365-konto komprometteras införs regler som flyttar ditt inkommande e-postmeddelande från en mapp till en annan. För dig ser det ut som om du saknar e-post när de e-postmeddelandena verkligen skickas till en slumpmässig mapp utan din vetskap. Om du misstänker att ditt konto har komprometterats ska du söka efter och ta bort eventuella regler som du inte har infört.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj Kugghjulsknappen för inställningar Inställningar > Visa alla Outlook-inställningar högst upp till höger.
  3. Välj E-post > Regler . Du ser en lista med regler och kan ta bort alla som du inte känner igen.
    Inställningspanel som visar Mail till vänster och Regler markerade till höger