Kontrollera din kontostatus

Du kan få vänta upp till 48 timmar innan du kan ladda upp filer till ditt konto (FTP), konfigurera databaser eller din webbplats.

Så här kontrollerar du status för ditt värdtjänstkonto:

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Alternativ bredvid domännamnet du vill använda.

Du kan se Status för ditt konto på fliken Översikt. Det här är de olika typer av kontostatus som du kan se:

Starta konto
Du måste konfigurera ditt värdtjänstkonto för att kunna använda det. Klicka på kontonamnet som du vill konfigurera för att konfigurera ditt värdtjänstkonto. Vi guidar dig igenom resten av processen.
Väntar på DNS
Ditt värdtjänstkonto måste matchas med ditt domännamn innan du kan ladda upp filer och hantera din webbplats. Beroende på när du konfigurerat namnservrar för din domän kan det ta upp till 8 timmar för ditt värdtjänstkonto att matchas med en .com- eller .net-domän och upp till 48 timmar för andra domänändelser.
Väntar på kontoändring
Den här kontostatusen visas när du har uppgraderat eller nedgraderat ditt värdtjänstkonto.
Väntar på konfiguration
Den här kontostatusen visas efter att du har konfigurerat ditt konto. Det kan ta några minuter för oss att konfigurera ditt konto innan du kan använda det.
Konfigurerat
Ditt konto är konfigurerat. Du kan fortfarande behöva vänta upp till 48 timmar innan du kan ladda upp filer till ditt konto (FTP), konfigurera databaser eller din webbplats.

När ditt värdtjänstkonto har konfigurerats kan du logga in på värdkontrollcentret(Hosting Control Panel) för att hantera ditt konto, konfigurera databaser och installera olika webbplatsfunktioner.